Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Тячівські "єдиноцентристи" відхрестились від учасника стрілянини у Нижній Апші

Тячівські "єдиноцентристи" відхрестились від учасника стрілянини у Нижній Апші

Тячівські "єдиноцентристи" відхрестились від учасника стрілянини у Нижній Апші

Тячівська районна організація "Єдиного Центру" оприлюднила офіційну заяву стосовно резонансної стрілянини, яка сталась на території району.

ВІДЕО ДНЯ

"У ніч 31 серпня в с. Нижня Апша Тячівського району виник конфлікт між двома групами чоловіків, який згодом переріс у стрілянину з вогнепальної зброї.

На околиці села, на автозаправці група молодиків, мешканців Мукачівщини, намагалися з’ясувати стосунки з мешканцями Тячівсього району. У результаті четверо осіб із Мукачівського району, віком від 22 до 36 років, отримали вогнепальні поранення різного ступеня важкості. Усі вони зараз знаходяться на лікуванні у Тячівській районній лікарні. Стан одного оцінюється як важкий.

Реклама

Голова Закарпатської ОДА Москаль Г.Г. у своїй поспішній заяві зробив висновки, що причиною стрілянини став конфлікт через контрабанду сигарет на українсько-румунській ділянці "зеленого кордону" в межах Закарпатської області. І, як наголосив Москаль Г.Г., один із представників "тячівської групи" – це чинний депутат Тячівської районної ради від "Єдиного Центру".

Тячівська районна організація "Єдиного Центру" офіційно заявляє, що жоден з депутатів Тячівської районної ради від "Єдиного Центру" участі в зазначеному конфлікті не брав.

Реклама

Згідно інформації, якою володіє Єдиний Центр, причиною конфлікту стали не «розбірки» за контрабанду сигарет, як зазначає голова ОДА, а з’ясування стосунків між роботодавцями, які не розрахувались з працівниками за роботу за кордоном", – йдеться у заяві "єдиноцентристів" Тячівщини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно