Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На сесії Ужгородської міськради трапилась суперечка

На сесії Ужгородської міськради трапилась суперечка

Один із наймолодших депутатів Ужгородської міськради невдоволений роботою колег. Про це розповів під час засідання 30 серпня сам депутат Ужгородської міськради Микола Сюсько. Він зауважив, що “Звіт про виконання бюджету міста за січень – червень 2016 року” показав перевиконання доходів в 115 мільйонів гривень. Однак, ці кошти були отримані, за словами депутата, за рахунок японського гранту, зростання деяких податків, збільшення податкової бази тощо, тоді як саме місто для зростання доходів нічого не зробило.

ВІДЕО ДНЯ

М.Сюсько попросив мера Богдана Андріїва пояснити, що саме місто зробило для покращення інвестиційної привабливості міста і чому ще з зими так і не була зроблена стратегія розвитку Ужгорода.

“Одним із кроків є наше голосування у частині земельного податку, який ми залишимо на рівні цього року, аби підприємці могли планувати свої видатки і планувати свій бізнес”, – пояснив Б.Андріїв і пожартував, що Сюсько зарано починає передвиборчу кампанію.

Реклама

Щодо системи Prozorro мер сказав так: “У нашому місті у системі працює навіть більше розпорядників, ніж у місті Львів, де концентрується ваша політична сила і дуже навіть успішно. А вам дам письмову відповідь з цього питання”, – зауважив мер.

Опісля Андріїв сказав, що Сюсько сам не підтримує зростання доходів, бо невмотивовано не голосує за різного роду земельні і приватизаційні проекти. У відповідь молодий депутат зауважив, що рішення ці приймаються непрозоро, тому він їх і буде ігнорувати надалі.

Реклама

У залі почалася палка дискусія між присутніми активістами та депутатами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно