Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • "Солідарність" відкликала кандидата в депутати Мукачівської міськради, якого підозрюють у вбивстві

"Солідарність" відкликала кандидата в депутати Мукачівської міськради, якого підозрюють у вбивстві

"Солідарність" відкликала кандидата в депутати Мукачівської міськради, якого підозрюють у вбивстві

Сьогодні вночі у Мукачеві сталася жахлива трагедія – було вбито молодого 18-річного юнака ромської національності. За інформацією, яку наразі уточнюють правоохоронні органи, підозрюваний у вбивстві є кандидатом в депутати до Мукачівської міської ради від партії «Блок Петра Порошенка – «Солідарність».

ВІДЕО ДНЯ

"Закарпатська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка – «Солідарність» закликає правоохоронні органи провести неупереджене та об’єктивне розслідування цього злочину та сподівається на відповідне покарання всіх причетних до трагедії.

До з’ясування усіх обставин трагедії міська організація партії «Блок Петра Порошенка – «Солідарність» невідкладно провела збори організації і одноголосно ухвалила рішення про відкликання кандидата з виборчого списку. До ТВК м.Мукачево подане клопотання про зняття кандидата з реєстрації.

Реклама

Кандидатуру в депутати Мукачівської міської ради Олаха Калмана Калмановича запропонувала ромська громада міста. Оскільки наша позиція – захист інтересів представників нацменшин, в тому числі і ромської, – Мукачівський штаб вніс його кандидатуру. Ми заявляємо, що і надалі відстоюватимемо інтереси усіх національних громад міста, у тому числі і ромської. При цьому ми будемо ще прискіпливіше перевіряти кандидатів, аби на майбутнє уникнути подібних ситуацій.

Висловлюємо свої співчуття родині загиблого і сподіваємося на об’єктивне розслідування та покарання винних", – йдеться у повідомленні Закарпатської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка" – Солідарність".

Реклама

Раніше повідомлялось, що батько вбитого у Мукачеві рома прокоментував трагічну стрілянину.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно