Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В УжНУ відбулося урочисте розширене засідання Вченої ради

В УжНУ відбулося урочисте розширене засідання Вченої ради

Сьогодні, 31 серпня, у великій залі ректорату УжНУ відбулося урочисте розширене засідання Вченої ради, присвячене початку нового навчального року.

ВІДЕО ДНЯ

Засідання розпочалося виконанням Гімну та молитви за Україну університетським хором «Боян». На зустріч були присутні поважні гості: Генеральний консул Словацької Республіки в м. Ужгород Янка Буріанова, консул Угорщини в м. Ужгороді Янош Сабо та міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, – стверджує прес-служба УжНУ.

Відкриваючи роботу Вченої ради ректорВолодимир Смоланка ознайомив присутніх з головними досягненнями університету за 2015/2016 навчальний  рік. Зокрема, він зазначив: «За цей рік ми суттєво виросли в освітньому і науковому аспектах. Свідченням цього є Консолідований рейтинг вишів України, в якому ми піднялися одразу на 13 позицій. За європейським рейтингом ARES-2016, який оцінює здатність вишів забезпечити студентів необхідними знаннями, проводити наукові дослідження, а також можливість активно взаємодіяти з майбутніми роботодавцями, УжНУ отримав 13 позицію серед 61 найкращих українських університетів».

Реклама

Володимир Смоланка розповів також про результати цьогорічної вступної кампанії, особливості наукової та освітньої модернізації в університеті, нові спеціальності та центри, які протягом року відкрилися у виші, господарсько-економічну ситуацію .

Наприкінці засідання ректор привітав присутніх з Днем знань та запросив на урочисте зібрання, присвячене початку нового навчального року та посвяті першокурсників у студенти. Подія відбудеться 1 вересня о 12.00 за адресою: вул. Університетська, 14.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно