Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Держприкордонслужба оприлюднила відео, як спецпризначенці у масках вриваються у Чопський прикордонний загін

Держприкордонслужба оприлюднила відео, як спецпризначенці у масках вриваються у Чопський прикордонний загін

Держприкордонслужба оприлюднила відео, як спецпризначенці у масках вриваються у Чопський прикордонний загін

Держприкордонслужби України оприлюднила заяву з приводу обшуків в Адміністрації відомства 16 серпня 2016 року.

ВІДЕО ДНЯ

У заяві, зокрема, йдеться, що Державна прикордонна служба не є політичною структурою, а є правоохоронним органом спеціального призначення, основне завдання якого – організація охорони державного кордону України.

"В той же час ми змушені звернути увагу суспільства на те, що в умовах «гібридної війни» спроби блокування системи організації та управління кордоном є недопустимі. 

Реклама

Ми впевнені, що у військовій прокуратурі більшість – це порядні офіцери, які стоять на сторожі інтересів України. В той же час окремі керівники військової прокуратури учора в черговий раз із незрозумілих мотивів спробували перевести питання кримінальної справи локального рівня на масштаби відомства і при цьому «зіткнути лобами» Держприкордонслужбу та Нацполіцію, організувавши у центрі Києва маски-шоу для російського телебачення. А з ким, кого і навіщо будуть зіштовхувати завтра?... Лише державницька позиція керівництва Держприкордонслужби – не реагувати на провокації дозволила уникнути банального зіткнення та трагічних наслідків", – йдеться у заяві прикордонників.

"Так, в Держприкордонслужбі, як і в державі, є багато проблем, але у відомстві борються з ними і готові лише посилювати тиск на злочинність на державному кордоні. Проте ця робота тільки тоді буде успішною, коли правоохоронні органи будуть діяти спільно і в інтересах народу України, а не чиїхось особистих. Для того, аби встановити істину в незаконній вирубці лісу на Закарпатті, потрібно працювати на Закарпатті і встановлювати причетних осіб і з інших структур і відомств які, безумовно, є. Державна прикордонна служба продемонструвала, що є відкритою для слідства і співпраці. За нашою інформацією було оголошено підозру 4 військовослужбовцям Чопського загону, до речі, це було не вчора, а ще понад 1,5 місяці тому. Ми передали до Генеральної прокуратури матеріали, які свідчать про інші епізоди справи з можливими ознаками злочинних дій. Ми попросили наших словацьких колег також розібратися у ситуації та подати наявну у них інформацію", – додають у відомстві.

Реклама

Нагадаємо, головною військовою прокуратурою спільно з Департаментом боротьби з економічними злочинами МВС України 16.08.2016 проведено обшуки в приміщеннях Державної прикордонної служби України, Центру управління службою Чопського прикордонного загону та Західного регіонального управління ДПС України. Арештовано чотирьох офіцерів Чопського прикордонного загону.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно