Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські правоохоронці влаштували виставку зброї

Закарпатські правоохоронці влаштували виставку зброї
ВІДЕО ДНЯ

В рамках заходів, присвячених  20-й річниці прийняття Конституції України, закарпатські правоохоронці організували виставку зброї.

Сьогодні, 23 червня, на площі Народній в Ужгороді зібралося чимало ужгородців задля того, щоб ознайомитися з новинками, які є на озброєнні в українських правоохоронців. Цілий арсенал табельного вогнепального озброєння був представлений спецпідрозділом Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, військовослужбовцями Збройних Сил та Нацгвардії України, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Реклама

Присутнім продемонстрували зразки короткоствольної зброї – пістолети, ПМ, АПС та серію «ФОРТІВ»; автоматична зброя: АКС, АКМС, СВД, ГП-25 і так звані «крупні» зразки – РПК і ПК, АГС. Не без гордості сецпризначенці поліції розповідали відвідувачам виставки про найновіший ФОРТ-224.

А найбільше захоплення, особливо малечі, традиційно викликав БТР, «верхи» на якому фотографувалися не лише ужгородці, але й гості міста.

Реклама

Приємно, що свято, приурочене до річниці Дня Конституції України, об’єднало як дорослих, так і малечу. Поліцейські і надалі долучатимуться до подібних заходів, аби показати закарпатцям та гостям цього мальовничого краю, що вони під надійною охороною.

В День Конституції, до слова, поліцейські будуть переведені на посилений варіант несення служби.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно