Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • З’явилось відео із хлопцем, якого тримали у Мукачеві як раба, жорстоко били та підвішували до стелі

З’явилось відео із хлопцем, якого тримали у Мукачеві як раба, жорстоко били та підвішували до стелі

З’явилось відео із хлопцем, якого тримали у Мукачеві як раба, жорстоко били та підвішували до стелі

В ніч з 8 на 9 жовтня в Мукачеві сталося одразу дві події: вбили 18-ти річного хлопця, мешканця поселення ромів, після чого загорілося родинне домогосподарство імовірного вбивці. За однією з версій, це зробили обурені жителі, які мстилися за смерть хлопця.

ВІДЕО ДНЯ

"Калман Олах, син місцевого барона, застрелив молодого хлопця, з яким у того були складні стосунки. Очевидці розповідають: постріл чули, бандити стріляли з автомату Калашникова, та принесли з собою і іншу зброю: дубинку та дробовик. Від отриманих травм хлопець помер, у нього залишилася вагітна дружина та маленька дитина", – повідомляє спільнота "Громадське телебачення Закарпаття".

"Батько можливого вбивці Калман Калманович тримав у себе чотирьох рабів. Один з них розповів: його жорстоко катували, підвішували за руки до стелі. Вся спина потерпілого у шрамах.

Реклама

Хлопець повідав журналістам, що приїхав зі Сваляви, сам є сиротою. В місцевому таборі опинився, бо йому запропонували роботу. Інші полонені втекли, а він залишався у рабстві. Одна з місцевих жительок тепер приютила його у себе", – зазначається у спільноті.

 

Реклама

 

Самоназваний барон ромського табору тримав у себе рабівВ ніч з 8 на 9 жовтня в Мукачеві сталося одразу дві події: вбили 18-ти річного хлопця, мешканця поселення ромів, після чого загорілося родинне домогосподарство імовірного вбивці. За однією з версій, це зробили обурені жителі, які мстилися за смерть хлопця. Кальман Олах, син місцевого кримінального авторитету, застрелив молодого хлопця, з яким у того були складні стосунки. Очевидці розповідають: постріл чули, бандити стріляли з автомату Калашнікова, та принесли з собою і іншу зброю: дубинку та дробовик. Від отриманих травм хлопець помер, у нього залишилася вагітна дружина та маленька дитина. Батько можливого вбивці Кальман Калманович, тримав у себе чотирьох рабів. Один з них розповів: його жорстоко катували, підвішували за руки до стелі. Вся спина потерпілого у шрамах. Хлопець повідав журналістам, що приїхав зі Сваляви, сам є сиротою. В місцевому таборі опинився, бо йому запропонували роботу. Інші полонені втекли, а він залишався у рабстві. Одна з місцевих жительок тепер приютила його у себе.Жителі ромського поселення кажуть: Кальман займався наркоторгівлею, та навіть вбивав. За їх словами, на подвір’ї кримінального авторитету є закапані тіла. Posted by Громадське Телебачення Закарпаття on 9 жовтня 2015 р.

Нагадаємо, батько вбитого у Мукачеві рома прокоментував трагічну стрілянину.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно