Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мешканець Мукачева за одну ніч вчинив два грабежі

Мешканець Мукачева за одну ніч вчинив два грабежі
З заявою про пограбування до міліції звернулася мукачівка, яка працює в одному з кафе міста. Заявниця повідомила про те, що невідомий чоловік відкрито викрав із кафе вагу й втік. Жінка вибігла за ним...

З заявою про пограбування до міліції звернулася мукачівка, яка працює в одному з кафе міста. Заявниця повідомила про те, що невідомий чоловік відкрито викрав із кафе вагу й втік. Жінка вибігла за ним на вулицю, але наздогнати не змогла.

ВІДЕО ДНЯ

Наступним потерпілим став 66-річний пенсіонер із села Бобовище Мукачівського району. На вулиці до нього підбіг незнайомець, штовхнув його та вихопив із рук блок пива, - зазначили у Мукачівському МВ УМВС.

Уже через годину правоохоронці знайшли грабіжника та доставили його до міськвідділу міліції. Зловмисником виявився 41-річний місцевий мешканець. Своєї вини чоловік не заперечує. Правоохоронцям пояснив, що вагу мав намір продати, а пиво випити.

Реклама

Відносно мукачівця відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно