Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Через суд з мукачівки хочуть стягнути борг у розмірі 60 тисяч гривень

Через суд з мукачівки хочуть стягнути борг у розмірі 60 тисяч гривень
Прокуратурою міста Мукачева заявлено позов про стягнення із закарпатки заборгованості по пайовій участі в сумі понад 60 тисяч гривень. Вивченням стану законності у інвестиційній сфері, в тому...

Прокуратурою міста Мукачева заявлено позов про стягнення із закарпатки заборгованості по пайовій участі в сумі понад 60 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Вивченням стану законності у інвестиційній сфері, в тому числі, повноти надходження коштів до бюджетів усіх рівнів, встановлено, що між виконавчим комітетом Мукачівської міської ради та місцевою мешканкою у березні цього року укладено договір про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Мукачево, предметом якого є сплата забудовником пайової участі (внесків) на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури м.Мукачево у зв’язку з будівництвом торгівельно-складського комплексу на земельній ділянці, кошторисна вартість якої складає понад 1,5 млн грн, - зазначили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

На початок травня, відповідачем зобов’язання згідно вказаного договору не виконано, і жодних дій по виконанню договірних зобов’язань відповідач не вживає, що і стало підставою для звернення прокурором міста до суду з заявою про примусове стягнення боргу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно