Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві масштабно пройшов велоквест до Дня Європи (ФОТО)

У Мукачеві масштабно пройшов велоквест до Дня Європи (ФОТО)
Сьогодні до Дня Європи у місті над Латорицею відбувся велоквест. У заході взяли участь сім команд, які подолали дистанцію у 30 кілометрів. Кожна команда складалась із двох-шести осіб віковою...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні до Дня Європи у місті над Латорицею відбувся велоквест. У заході взяли участь сім команд, які подолали дистанцію у 30 кілометрів. Кожна команда складалась із двох-шести осіб віковою категорією від 6 до майже 40 років.

Охоплення велоквесту було великим: від мукачівського замку "Паланок" до панорамного місця, присвченого віднайденню угорцями Батьківщини, від мійкрорайону "Росвигово" до залізного танку.

Реклама

Як зазначив організатор свята, головний редактор інтернет-видання "Панорама Мукачева" Іван Гарагонич, велоквест минув не тільки вдало, але й видовищно. "Кожна команда продемонструвала своє прагнення перемогти. І це бажання спровокувало і розчарування, і втому, і драматизм у кінцевій боротьбі, і навіть фатальні падіння. Але кожен для себе відкрив щось нове у місті, де він живе і радіє з того, що з користю провів свій вихідний день", - розповів організатор велоквесту.

Фініш був драматиичним і непоступиливим. Та подарунок, а саме подарунковий сертифікат вартістю у 600 гривень, знайшов свого переможця - команду "I Love Trek" (капітан - Олександр Зозулич), яка на минулому велоквесті здобула перемогу. Друге місце здобула родинна команда "Family" (капітан - Ольга Рижкова), а третє - команда-джокер (капітан - Юрій Кравчук), які зареєструвались в останній момент.

Реклама

Нагадаємо, що наступний велоквест вулицями Мукачева відбудеться у суботу, 23 травня, о 16:00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно