Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Олександр Шуфрич опинився в центрі футбольного скандалу

Олександр Шуфрич опинився в центрі футбольного скандалу
Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич після матчу 21-го туру УПЛ посварився з головним тренером "Зорі" Юрієм Вернидубом. Одразу після очного матчу команд функціонер закарпатського клубу в...

Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич після матчу 21-го туру УПЛ посварився з головним тренером "Зорі" Юрієм Вернидубом. Одразу після очного матчу команд функціонер закарпатського клубу в підтрибунному приміщенні прошепотів щось Вернидубу, після чого виник конфлікт і керманич "Зорі" пішов у роздягальню.

ВІДЕО ДНЯ

Коментуючи матч по завершенні гри і відзначаючи задоволення від результату, тренер "Зорі" Юрій Вернидуб зазначив, що поведінкою "приголомшений".

"Перепалка з Шуфричем? Не хочу розповідати, але я приголомшений. Сьогодні до матчу до нас підходив Величко (помічник Грозного-авт.) і почав щось розповідати. Розповідати, як грати і щось там ще. Я чекав від цих людей усього що завгодно, але щоб таке. Є ж етика. Заходити в роздягальню і звати мене Юра. У мене є ім'я по-батькові! Я можу заявити, що я і моя команда ні в які ігри не граємо, крім футболу. Ми добиваємося результату чесним шляхом і мене в іншому ніхто не переконає", - сказав Вернидуб.

Реклама

За версією ж Шуфира-молодшого, який прокоментував скандал в Ужгороді, нічого надзвичайного він тренеру луганців начебто не казав. Зі слів Шуфрича-молодшого, він лише привітав Юрія Вернидуба з перемогою.

"Це було звичайне робоче звернення. Я привітав Юрія Вернидуба з перемогою і побажав йому успіхів, зокрема, вийти в єврокубки... На мій погляд, була нормальна робоча розмова, нічого такого не сталося", - заявив віце-президент "Говерли".

Реклама

- Вернидуб сказав, що перед грою в роздягальню «Зорі» заходив представник «Говерли». Що знаєте про це?

- Нічого про це не знаю. Я точно не заходив, я ледве встиг на саму гру. Це треба питати у тих людей, хто там був.

- В'ячеслав Грозний вважає, що у сьогоднішньому матчі суддівство було необ'єктивним. А ви що скажете?

Реклама

- Я можу судити тільки про штрафний, з якого Любенович забив перший гол гостей. Я бачив повтори з різних ракурсів і можу сказати, що він був призначений правильно. Акакпо не встиг відпустити гравця «Зорі» перед тим як той упав. Думаю, що і до забитого м'яча Ліпартії претензій також бути не може.

- Прокоментуйте результат гри.

- Звичайно, я незадоволений. Домашня поразка сприймається болючіше, ніж виїзна. Емоції виключно негативні.

- А як просувається справа з погашенням заборгованості із заробітної плати?

- Просувається. Повільними темпами, але просувається. Думаю, що якщо «Говерла» збереже прописку в Прем'єр-лізі, то на наступний сезон заборгованість, якщо вона і збережеться, буде чисто символічною.

Як відомо, матч в Ужгороді на стадіоні "Авангард" закінчився вольовою перемогою луганчан із рахунком 1:2.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно