Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві із мосту стрибнула жінка

У Мукачеві із мосту стрибнула жінка
О 03.40 до чергової частини Мукачівського МВ УМВС надійшло повідомлення від місцевого жителя, який почув, що з боку річки долинають прохання допомогти. На місце події негайно попрямували...

О 03.40 до чергової частини Мукачівського МВ УМВС надійшло повідомлення від місцевого жителя, який почув, що з боку річки долинають прохання допомогти. На місце події негайно попрямували слідчо-оперативна група Мукачівського МВ УМВС та наряд групи затримання УДСО.

ВІДЕО ДНЯ

Житель Мукачева, їдучи додому по мосту через річку Латориця, почув з води жіночий голос, що кликав на допомогу. Чоловік не розгубився і відразу зателефонував в міліцію, – йдеться у повідомленні УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

Близько четвертої години ранку до мосту прибули працівники Державної служби охорони та слідчо-оперативної групи Мукачівського МВ УМВС. У річці міліціонери побачили жінку, яку негайно взялися рятувати.

Реклама

Вжитими заходами міліціонерів Мукачівського МВ та працівників УДСО з Латориці було витягнуто і таким чином врятовано жительку Іршавщини. На щастя, жінка не зазнала серйозних травм, та річка не була глибокою – близько 60 см.

Як згодом виявилось, врятували правоохоронці 39-річну жительку Іршавського району, яка працює в Мукачево. З’ясувалося, що після роботи вона не хотіла йти додому через постійні сварки з матір’ю. Відтак, вирішити буденні негаразди надумала, покінчивши життя самогубством – стрибнула з мосту, висота якого сягає близько 7 метрів. На щастя, з допомогою небайдужого мукачівця та міліціонерів жінка отримала шанс розпочати все з початку.

Реклама

На місце події також було викликано карету швидкої медичної допомоги, медики доставили потерпілу до лікарні з діагнозом – загальне переохолодження. Наразі жінку госпіталізовано до травматологічного відділення Мукачівської центральної районної лікарні й, на щастя, стан самогубці – задовільний.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно