Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На часі – оновлення сайту

На часі – оновлення сайту
Інформація про те, коли і чому зміниться інформаційний проект "Панорама Мукачева" та чого чекати "на виході".

Економічна криза 2015 року частково змінила інформаційний ринок Закарпаття. Друковані засоби масової інформації суттєво «просіли» за цей час: одні призупинили вихід, інші зменшили свій обсяг, а треті почали заощаджувати на фарбі, змінивши друк з повнокольорового на чорно-білий. В контексті цього варто відзначити успішний, на фоні друкованої преси області, розвиток електронних засобів масової інформації. Інтернет-ресурси не збавили обертів, а навпаки, почали розширюватись, тим самим збільшуючи свою читацьку аудиторію.

ВІДЕО ДНЯ

В цивілізованих країнах світу подібні ресурси користуються не тільки попитом, але і є чи не найнадійнішим джерелом інформації. Чого не можна сказати про Україну і Закарпаття зокрема. І в цьому плані в нашій області ситуація з інтернет-виданнями є чи не найгіршою. Справа в тому, що незалежних інтернет-ресурсів в краї – одиниці, їх можна порахувати на пальцях однієї руки. До одного з таких можна віднести і інтернет-видання «Панорама Мукачева». Заснований у червні 2010 року, інтернет-ресурс за п’ять років існування довів свою амбітність та перспективність. Журналістам проекту вдалось вивести ресурс в четвірку найпопулярніших інтернет-ЗМІ області.

Але час іде, а разом з ним змінюється і інтернет-простір. Саме тому команда «Панорами Мукачева» вирішила кардинально змінити обличчя нашого інтернет-видання. Таку мету ми поставили перед собою ще рік тому, однак бурхливі події в Києві та на Сході України не давали можливості зосередитись виключно на реалізації наших задумів.

Реклама

Що ж ми плануємо отримати «на виході»? Перш за все – якісно новий сайт, який відповідатиме усім найсучаснішим стандартам медіа. Наша аудиторія – це активні молоді люди, які завжди перебувають у русі. Саме тому ключове наше завдання – це зручність користування інтернет-ресурсом незалежно від типу пристрою, з якого людина відвідує сайт (телефон, планшет чи ПК). Оновлена «Панорама Мукачева» стане спільним майданчиком для всіх проектів, які реалізовуються нашою командою. Ми плануємо використати досвід провідних ЗМІ країни, які працюють за принципом мультимедійної конвергентної редакції, в якій ключовим елементом є наявність спеціально підготовлених редакторів для кожного технологічного пласта видавництва. Тут маються на увазі окремі редакційні одиниці, які працюють одночасно для друкованої та онлайн версій видання.

Кардинальні зміни варто очікувати не лише в структурі сайту, але і в його назві. Повний ребрендинг зможе дати можливість читачеві поринути в повністю новий, невідомий до цього інформаційний вимір. Планується також проведення прямих трансляцій з місця різних подій: конференцій, круглих столів, офіційних, культурних та інших заходів. І це ще не всі нововведення, які плануються. Оцінити успішність задуманих і втілених у життя змін та побачити нове обличчя нашого інтернет-ресурсу можна буде вже через місяць.

Автор: Гарагонич Іван

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно