Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

23-річний мукачівець обкрадав закарпатські церкви

23-річний мукачівець обкрадав закарпатські церкви
Протягом лютого-березня у м.Мукачеві сталися крадіжки з місцевого греко-католицького Успенського собору на пл.Федорова та з Свято-Миколаївського жіночого монастиря. Невдовзі нахабного церковного...

Протягом лютого-березня у м.Мукачеві сталися крадіжки з місцевого греко-католицького Успенського собору на пл.Федорова та з Свято-Миколаївського жіночого монастиря.

ВІДЕО ДНЯ

Невдовзі нахабного церковного злодія спіймали правоохоронці. Ним виявився 23-річний раніше судимий житель м.Мукачева, - повідомили у Мукачівському МВ УМВС.

Як розповів сам затриманий, спершу він зайшов до собору, аби дізнатись графік богослужінь. А вже наступного дня навідався знову – аби викрасти скриньку для пожертв. Ввечері після закінчення служби дочекався, доки всі вийдуть з собору, а тоді схопив скриньку і вибіг на вулицю. У скриньці було близько 3500 гривень.

Реклама

Наступного дня, коли священики виявили зникнення скриньки, вони звернулись до міліції. На камері відеоспостереження, яка розміщена в храмі, чітко було видно хлопця, який виносив гроші.

Через кілька днів цей злодій обікрав прочанина у жіночому монастирі. Там зловмисник викрав з чужої кишені три дорогі мобільні телефони вартістю 20 тисяч гривень. Один телефон злодій продав, два інші вилучили правоохоронці й повернуть власникові.

Реклама

Зловмисника затримано. За даним фактом слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Затриманому мукачівцю доведено ще ряд крадіжок, зокрема і з монастиря в с.Драчино сусіднього Свалявського району. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно