Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Кольчині колишній міліціонер покінчив життя самогубством (ФОТО)

У Кольчині колишній міліціонер покінчив життя самогубством (ФОТО)
Учора до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від охоронця водонапірної станції про те, що на мості селища Кольчино в Мукачівському районі він виявив тіло...

Учора до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від охоронця водонапірної станції про те, що на мості селища Кольчино в Мукачівському районі він виявив тіло мертвого чоловіка.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події прибула слідчо-оперативна група, експерти, керівництво мукачівської міліції. Було встановлено особу покійного – це був 54-річний мешканець с.Чинадієво Мукачівського району. Свого часу він працював у міліції, в карному розшуку, - зазначили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

У 2000 році за станом здоров`я, після отриманого поранення під час несення служби, він був звільнений з правоохоронних органів на пенсію. Після цього працював агентом страхової компанії у м.Мукачеві.

Реклама

Дружина загиблого розповіла, що чоловік загалом вів нормальний спосіб життя, опікувався двома дітьми. Однак траплялись випадки, що після зловживання спиртним він погрожував вкоротити собі вік.

На місці події знайдено обріз мисливської рушниці. За висновком експертів, ймовірна причина смерті – вистріл самим потерпілим у ділянку серця. Водночас розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Обставини трагедії з′ясовують слідчі.

Реклама
У Кольчині колишній міліціонер покінчив життя самогубством (ФОТО) – 01
У Кольчині колишній міліціонер покінчив життя самогубством (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно