Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліціонери затримали злодія, коли той із награбованим втікав із місця злочину

Міліціонери затримали злодія, коли той із награбованим втікав із місця злочину

Міліціонери затримали злодія, коли той із награбованим втікав із місця злочину
До Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 65-річного мешканця міста про те, що він виявив пошкодження вхідних дверей на квартирі своєї 43-річної доньки. Правоохоронці...

До Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 65-річного мешканця міста про те, що він виявив пошкодження вхідних дверей на квартирі своєї 43-річної доньки.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці затримали зловмисника «на гарячому», коли він, втікаючи, спускався з балкона четвертого поверху по виноградній лозі, – повідомляє Ужгородський МВ УМВС.

«Домушником» виявився 23-річний ужгородець, який раніше вже потрапляв до міліції за крадіжки. У злодія вилучено викрадені ювелірні вироби, гроші, старовинні монети, банківську карточку. А ще – маску, рукавиці, викрутки, фомку тощо. Окрім того, зловмисник побив батька власниці помешкання.

Реклама

Злодій переконував міліціонерів, що він заліз до чужої квартири, аби поспати. Коли ж прокинувся, то побачив якогось чоловіка. Щоб втекти з хати, вибіг на балкон і спустився донизу по виноградній лозі.

З’ясувалося, що власниця оселі перебуває за кордоном. За квартирою жінки приглядає батько, який і застав злодія. Чоловік відразу викликав правоохоронців.

Реклама

Як розповів перший заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції майор Олександр Боднарчук, зловмиснику оголошено підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (закінчений замах на відкрите заволодіння чужим майном (грабіж), поєднаний з насильством). За скоєне ужгородцю загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Порушника взято під варту. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно