Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє безробітних мукачівців вкрали з вантажівки дизельне паливо (ФОТО)

Двоє безробітних мукачівців вкрали з вантажівки дизельне паливо (ФОТО)
Правоохоронці патрульної служби міліції затримали двох мукачівців, які викрали дизельне паливо з припаркованої вантажівки. З багажного відділення їхніх «Жигулів» працівники міліції вилучили 150...

Правоохоронці патрульної служби міліції затримали двох мукачівців, які викрали дизельне паливо з припаркованої вантажівки. З багажного відділення їхніх «Жигулів» працівники міліції вилучили 150 літрів пального та резиновий шланг.

ВІДЕО ДНЯ

Зранку, близько 5:30, інспектори патрульної служби міліції зупинили автомобіль марки ВАЗ «2105», в салоні якого було двоє молодих юнаків. При перевірці в багажному відділенні автомобіля патрульні виявили пластмасові каністри з пальним, - стверджує речниця Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко.

Під час розмови безробітні юнаки, віком 23 та 27 років, повідомили, що пальне стягнули із великогабаритної машини, припаркованої на одній із автозаправок на околиці м.Мукачева. Пальне мали намір продати. За годину правоохоронці встановили і власника фури - повідомив заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції Василь Анталовський. Ним виявився мешканець с.Заріччя Іршавського району, який залишив вантажівку на кілька годин неподалік заправної станції.

Реклама

За даним фактом слідчий Мукачівського міськвідділу відкрив кримінальне провадження за част.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групи людей). Мукачівцям, які раніше не мали проблем із дотриманням закону, загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Двоє безробітних мукачівців вкрали з вантажівки дизельне паливо (ФОТО) – 01
Реклама
Двоє безробітних мукачівців вкрали з вантажівки дизельне паливо (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно