Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Великих Лучках обговорили питання наркоманії серед молоді та зростання ромського населення

У Великих Лучках обговорили питання наркоманії серед молоді та зростання ромського населення

У Великих Лучках обговорили питання наркоманії серед молоді та зростання ромського населення
Під час виїзного прийому громадян начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Управління МВС України в Закарпатській області Валерій Шнуренко разом із сільськими депутатами с.В.Лучки...

Під час виїзного прийому громадян начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Управління МВС України в Закарпатській області Валерій Шнуренко разом із сільськими депутатами с.В.Лучки обговорили проблему зростання ромського поселення, запланували спільні рейди з соціальними службами та профілактичні заходи щодо поширення наркотиків серед шкільної молоді.

ВІДЕО ДНЯ

Проблеми та питання, які піднімали під час виїзного прийому громадян мешканці с.В.Лучки – були різні. Від особистих питань селян до взаємодії правоохоронних органів із представниками місцевого самоврядування, – повідомляє Мукачівський МВ УМВС.

Заступник сільського голови Іван Зозуля розповів під час зустрічі з правоохоронцем, що с.В.Лучки - одне з найбільших не тільки в області, а й на території України. Населення тут так само специфічне: на території проживають і роми, і переселенці зі сходу країни й інші нацменшини. В населеному пункті діє 6 релігійних конфесій.

Реклама

Керівництво села під час прийому полковника міліції звернулось з проханням збільшити кількість дільничних інспекторів на території населеного пункту та зменшити додаткові навантаження на діючих працівників міліції, які зараз працюють у селі.

Також громадою села піднімалось питання наркоманії серед молоді. Проблема вирощування чи поширення наркотичних засобів серед сільського населення - розповіли селяни, не загострена, хоча випадки непоодинокі. Тож насамкінець зустрічі, на 3 квітня 2015 року запланована зустріч Валерія Шнуренка – начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Управління МВС України в Закарпатській області, провідних спеціалістів-медиків з батьками шкільної молоді загальноосвітніх закладів с.В.Лучки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно