Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Підліткам законодавчо заборонять вживання енергетичних напоїв

Підліткам законодавчо заборонять вживання енергетичних напоїв

Підліткам законодавчо заборонять вживання енергетичних напоїв
У Верховній Раді зареєстрований законопроект про заборону продажу і вживання неповнолітніми безалкогольних енергетичних напоїв, а також про повну заборону продажу в Україні «енергетиків», що містять...

У Верховній Раді зареєстрований законопроект про заборону продажу і вживання неповнолітніми безалкогольних енергетичних напоїв, а також про повну заборону продажу в Україні «енергетиків», що містять алкоголь. Авторами законопроекту стали депутати трьох найбільших фракцій парламентської коаліції, що суттєво підвищує шанси на ухвалення цього закону.

ВІДЕО ДНЯ

Про заборону продажу енергетичних напоїв з вмістом алкоголю, а також обмеження продажу енергетичних напоїв неповнолітнім йдеться у проекті закону №2470 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження заходів, спрямованих на зменшення споживання енергетичних напоїв», який зареєстрований у Верховній Раді. Співавторами законопроекту є шестеро депутатів, що представляють найбільші фракції нинішньої парламентської коаліції «Блок Петра Порошенка», «Народний фронт» і «Самопоміч».

Окрім заборони продажу безалкогольних «енергетиків» неповнолітнім, у законопроекті пропонується обмежити розмір тари для цих напоїв до 0,33 л, а також обмежити рекламу цих напоїв на радіо та телебаченні у період з 08:00 до 23:00.

Реклама

Окрім того, виробників енергетичних напоїв зобов’яжуть вказувати на упаковці продукту і в його рекламі застереження щодо вживання енергетичних напоїв неповнолітнім, вагітним жінкам, жінкам, які годують груддю, особам, які страждають від певних захворювань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно