Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві четверо школярів займались крадіжками товару із супермаркету

У Мукачеві четверо школярів займались крадіжками товару із супермаркету
Камери відеоспостереження гіпермаркету м.Мукачева зафіксували юних крадіїв, які виносили з торговельного центру канцелярські приладдя, прикраси для волосся та інші речі. Троє дівчат та один хлопець...

Камери відеоспостереження гіпермаркету м.Мукачева зафіксували юних крадіїв, які виносили з торговельного центру канцелярські приладдя, прикраси для волосся та інші речі. Троє дівчат та один хлопець віком 10-13 років чотири рази повертались до магазину, доки їх не спіймали охоронці закладу.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом двох тижнів діти, які живуть неподалік гіпермаркету на околиці м.Мукачева, викрадали з торговельного залу речі, які їм подобались. Загалом троє дівчат-однокласниць викрали із закладу кілька упаковок заколок, гумок для волосся, дитячі сонцезахисні окуляри, портмоне, дитячі домашні тапки, – повідомляє Наталія Машіко, речниця Мукачівського МВ УМВС.

Наступного разу вони вже із сусідським хлопцем винесли під курточками різні канцелярські приладдя – зошити, ручки, блокноти та солодощі. Лише за останній раз, коли юні крадії були спіймані, вартість краденого склала близько 670 гривень.

Реклама

В ході слідства мукачівські правоохоронці з`ясували, що це не перша їхня крадіжка, в чому зізнались і самі діти. Пояснити свій вчинок вони не змогли. Проте чесно розповіли, як зважились на крадіжку і як непомітно повз касу й охорону намагались вийти з магазину.

Відповідати за вчинки малолітніх дітей будуть їхні батьки, на них складено адмінпротоколи за ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно