Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Футболісти київського "Динамо" розгромили англійський "Евертон" (ВІДЕО)

Футболісти київського "Динамо" розгромили англійський "Евертон" (ВІДЕО)

Футболісти київського "Динамо" розгромили англійський "Евертон" (ВІДЕО)
Мабуть, найголовніший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проходив у Києві, де столичне "Динамо" приймало "Евертон" з Ліверпуля. До гри обидва колективи підійшли з рівними можливостями. Щоправда,...

Мабуть, найголовніший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проходив у Києві, де столичне "Динамо" приймало "Евертон" з Ліверпуля.

ВІДЕО ДНЯ

До гри обидва колективи підійшли з рівними можливостями. Щоправда, невеличка перевага була у британців, оскільки у першому поєдинку вони здолали українців з різницею в один м'яч - 2:1.

До матчу експерти зауважили, що у обох команд рівні шанси на перемогу. Однак не могли не відмітити небезпечного для захисту киян Лукаку. Тим паче. що гравець гостей, як і його команда, саме виступами у Лізі Європи радувала засмучених іграми у внутрішній першості вболівальниками.

Реклама

Вже з перших хвилин підопічні Сергія Реброва налаштувались на забитий гол, який би допоміг господарям вийти до чвертьфіналу престижного європейського турніру. І на 21 хвилині Андрій Ярмоленко робочою лівою ногою шедевральним взяттям воріт відкрив рахунок у зустрічі - 1:0. З такою міні-поразкою не змирився добре знайомий вже Лукаку, який аналогічно відповів - 1:1.

Здавалось би, завдання провалене... Таполяк Лукаш Теодорчик, як і у матчі з "Генгамом", повернув надію країні - 2:1.А у відчуття екстазу ввів зірковий португалець Мігел Велозу, який потроїв кількість забитих м'ячів столичного клубу.

Реклама

Друга сорокап'ятихвилинка подарувала ще більше драми на полі. І Барклі, і Лукаку шукали щастя біля воріт Шовковського. Однак його лише знайшов Філ Ягілка. Однак напередодні повну впевненість у перемозі "Динамо" дав Віторіно Антунеш, який з далекої відстані просто знищив надії як брутального американського воротаря Тіма Ховарда, так і англійців загалом.

5-2 - і український клуб у чвертьфіналі.

Динамо — Евертон 5:2Голи: Ярмоленко, 21, Теодорчик, 35, Велозу, 37, Гусєв, 56, Антунеш, 76 — Лукаку, 29, Ягілка, 82Динамо: Шовковський, Силва, Хачериді, Антунеш, Драгович, Сидорчук (Буяльський, 64), Рибалка, Гусєв (Калитвинцев, 89), Велозу, Ярмоленко, Теодорчик (Кравець, 75)Евертон: Ховард, Коулмен, Бейнс, Алькарас, Ягілка, Маккарті (Бешич, 78), Баррі, Атсу (Осман, 65), Барклі, Лукаку, Нейсміт (Коне, 65)Попередження: Рибалка, Драгович, Антунеш — Лукаку, Бешич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно