Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Героїчним бійцям 128-ї бригади, які захопили ворожий танк, виплатили понад 55 тисяч гривень

Героїчним бійцям 128-ї бригади, які захопили ворожий танк, виплатили понад 55 тисяч гривень

Героїчним бійцям 128-ї бригади, які захопили ворожий танк, виплатили понад 55 тисяч гривень
Вчора, 18 березня, в пункті постійної дислокації військової частини артилеристам 128 окремої гірськопіхотної бригади оперативного командування «Північ» виплачено понад 55 тисяч гривень

Вчора, 18 березня, в пункті постійної дислокації військової частини артилеристам 128 окремої гірськопіхотної бригади оперативного командування «Північ» виплачено понад 55 тисяч гривень за захоплення під час бою ворожого танка Т-72 та безпосередню участь у бойових діях.

ВІДЕО ДНЯ

Цей подвиг відбувся в лютому цього року. Після виконання всіх процедур щодо підтвердження даного факту та віддання наказу командуванням військової частини було отримано кошти та виплачено військовослужбовцям заслужену грошову винагороду, – йдеться у повідомленні Міністерства оборони України.

Серед нагороджених – 8 військовослужбовців гаубичної самохідно-артилерійської батареї, від рядового-контрактника до старшого лейтенанта. Кожен із них отримав по 6 тисяч 90 гривень за захоплення ворожої техніки та по 1000 гривень за безпосередню участь у бойових діях.

Реклама

Нагадаємо, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України «Про особливості виплати винагород військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу в особливий період та під час проведення антитерористичних операцій» на початку лютого наказом Міністра оборони України було затверджено порядок та умови виплати винагород та механізм підтвердження виконання окремих завдань під час АТО.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно