Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Телефонний псевдослідчий ошукав мукачівку на 24 тисячі гривень

Телефонний псевдослідчий ошукав мукачівку на 24 тисячі гривень
51-літня мешканка м.Мукачева перерахувала телефонному аферисту за «відкуп» свого сина від кримінальної відповідальності 24 тисячі гривень. І лише потім жінка зрозуміла - її ошукали. Близько...

51-літня мешканка м.Мукачева перерахувала телефонному аферисту за «відкуп» свого сина від кримінальної відповідальності 24 тисячі гривень. І лише потім жінка зрозуміла - її ошукали.

ВІДЕО ДНЯ

Близько 17-ї години з прихованого номеру телефону до мукачівки зателефонував чоловік, який представився слідчим міліції. Невідомий повідомив, що син жінки наразі перебуває у міліції за спричинення тілесних ушкоджень іншій особі. Щоб допомогти потерпілому і уникнути кримінальної відповідальності, жінці потрібно у найкоротший термін перерахувати на вказаний номер рахунку 24 тисячі гривні, - повідомила речниця Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко.

Налякана мукачівка відразу ж виконала вимоги «липового» слідчого, переказавши гроші, й лише через годину здогадалась передзвонити сину. Поспілкувавшись з ним, жінка зрозуміла, що її ошукали шахраї.

Реклама

- Подібний випадок – далеко не перший, - застерігає заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції Валерій Горват. - Працівники міліції ніколи не діють у такий спосіб, а якщо і затримується особа за підозрою у вчиненні правопорушення, то одразу інформуються її родичі. Про переказ грошей на будь-які рахунки взагалі не йдеться.

Щоб не стати наступною жертвою шахраїв, працівники міліції попереджають громадян бути більш розсудливими та уважними. Тим паче, що убезпечити себе від подібних злочинних посягань в цьому випадку досить реально.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно