Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Донецький "Шахтар" підписав мирову з мюнхенською "Баварією"

Донецький "Шахтар" підписав мирову з мюнхенською "Баварією"
Офіційно 2015-й рік для донецького “Шахтаря” розпочався спекотно, адже команда перший свій поєдинок у цьому відтинку часу зіграла з чемпіоном Німеччини — мюнхенською “Баварією”. Поточний лідер...

Офіційно 2015-й рік для донецького “Шахтаря” розпочався спекотно, адже команда перший свій поєдинок у цьому відтинку часу зіграла з чемпіоном Німеччини — мюнхенською “Баварією”.

ВІДЕО ДНЯ

Поточний лідер Бундесліги зіграв уже три поєдинки напередодні цієї гри. Перед візитом до Львова баварці влаштували класичне німецьке кіно у матчі з “Гамбургом”. Цим самим підопічні Пепа Гвардіоли кинули виклик Мірчі Луческу і його колективу.

Румунський наставник назвав свою перевагу над німецьким грандом: “Наші бразильці дуже злі на німців через розгромну поразку на домашньому Чемпіонаті світу”.

Реклама

Очікувано, що такий поєдинок, який проходив у столиці Галичини, викликав величезний ажіотаж: квитки задовго до гри були розкуплені, і стадіон був повністю заповнений.

Мюнхенці вже з перших хвилин спробували показати, що тут вони явно не гості. І уся гра в основному йшла через Ар'єна Роббена. Саме “летючий голландець” створив перший епізод. Пройшовши по правому флангу, він віддав м'яча Томасу Мюллеру, а від взяття воріт врятував тоді захисник донеччан Томас Мюллер. Останній і вдруге намагався поцілити у ворота Андрія П'ятова. Утім, сфера пролетіла над воротами.

Реклама

У другій сорокап'ятихвилинці команди не продемонстрували великої кількості небезпечних моментів, та гра була до останнього інтригуючою та напруженою. “Баварія” володіла ініціативою, але це не допомогло. Швидше завадила червона картка, яку іспанський рефері Альберто Ундіано Мальєнко показав гравцю гостей, і водночас, співвітчизнику Хабі Алонсо.

Кількісну перевагу гравці донецького ФК не зреалізували, утім, і стримали футболістів з Німеччини.

0:0 - і гірникам доведеться шукати футбольне щастя у логові європейського гранда.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно