Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Василь Петьовка відкликає свій скандальний законопроект

Василь Петьовка відкликає свій скандальний законопроект
Позафракційний народний депутат Василь Петьовка відкликає свій законопроект №2111 про внесення змін до Закону України "Про інформацію" (щодо поширення масової інформації в мережі "Інтернет"),...

Позафракційний народний депутат Василь Петьовка відкликає свій законопроект №2111 про внесення змін до Закону України "Про інформацію" (щодо поширення масової інформації в мережі "Інтернет"), зареєстрований 12 лютого 2015 року.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє прес-служба "Єдиного Центру".

«Я не можу не зважати на громадську думку. Якщо юристи, експерти, журналісти вбачають в цьому законопроекті загрозу для свободи слова, значить він не повинен потрапити до сесійної зали і стати законом. Саме тому, цей документ буде відкликано мною з Верховної Ради», - заявив народний депутат.

Реклама

Разом з тим, Василь Петьовка зауважив, що не ставив собі за мету посягати на свободу висловлювань, чи, тим більше, боротися з блогерами.

«Інтернет – це не лише сотні і тисячі чесних журналістів, експертів, громадян з активною життєвою позицією, які використовують його для самоорганізації чи боротьби з несправедливістю. Інтернет – це ще й механізм, завдяки якому держава-агресор влаштовує провокації, дезінформує наших громадян, сіє серед людей паніку та зневіру. Але, люди, які до цього причетні, не несуть за це ніякої відповідальності і абсолютно вільно займаються підривною діяльністю», - пояснив політик.

Реклама

Політик наголосив, що саме цього сегменту інтернету – фейкових блогерів і ботів Кремля – стосувався його законопроект. Але, так як громадськість має до нього питання, він відкликає його з Верховної Ради. Василь Петьовка сподівається, що держава в партнерстві з громадськістю все ж розроблять механізм боротьби з дезінформацією, який не створюватиме ризиків для свободи слова в Україні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно