Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські правоохоронці затримати горе-матір, яка заставляла власну дитину жебракувати

Ужгородські правоохоронці затримати горе-матір, яка заставляла власну дитину жебракувати

Ужгородські правоохоронці затримати горе-матір, яка заставляла власну дитину жебракувати
Багатодітна мати використовувала своїх малолітніх дітей для заробітку. Щоразу, приїзджаючи до Ужгорода, горе-матір привозила з собою одну дитину з семи. За допомогою діток «заробітчанка» випрошувала...

Багатодітна мати використовувала своїх малолітніх дітей для заробітку. Щоразу, приїзджаючи до Ужгорода, горе-матір привозила з собою одну дитину з семи. За допомогою діток «заробітчанка» випрошувала у перехожих милостиню. З її слів, з дитиною на руках можна заробити, а без неї ніхто і копійочки не дає.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського міськвідділу міліції виявили жінку на перехресті вулиць Корзо та Волошина. Тут перечинка з маленькою сплячою дитиною на руках випрошувала милостиню від перехожих громадян, - стверджує речниця Ужгородського МВ УМВС Діана Дорогій.

Горе-матір не торбувало, що в цей день надворі була мінусова температура, а її маленьке змерзле дитя було одягнуто, м′яко кажучи, не по сезону. Для жінки основним завданням було заробити побільше грошей, аніж здоров’я малечі.

Реклама

Цю жінку працівники міліції добре знають. Адже вона неодноразово потрапляла в поле їх зору. Із «заробітчанкою» міліціонери неодноразово проводили профілактичні бесіди щодо неприпустимості використання малолітніх дітей у занятті жебрацтвом. Протягом кількох місяців відносно жінки були складені два адміністративні протоколи. За результатами розгляду яких рішенням суду правопорушниця сплатила штрафи. Проте вона відповідних висновків для себе не зробила, на шлях виправлення так і не стала, а продовжила використовувати своїх малолітніх діток для заняття жебрацтвом.

З її слів, народила аж дев’ять діток. Кілька років тому двох з них усиновили громадяни США. Зараз жінка виховує сім діток. Жебракує тому, що ніде не працювала і працює. Її чоловік раніше судимий й грошей додому не приносить. Тож іншого виходу у неї немає. Дітей використовує, бо так можна заробити, адже до дитини люди ставляться із співчуттям та жалістю, тому радо дають гроші.

Реклама

Наразі вирішується питання про притягнення 38-річної жительки Перечинщини до кримінальної відповідальності за використання малолітньої дитини для заняття жебрацтвом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно