Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Королеві правоохоронці спіймали місцевого крадія з ножем

У Королеві правоохоронці спіймали місцевого крадія з ножем
До чергової частини Виноградівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць селища Королево ходить якийсь чоловік, тримаючи в руках ніж. На місце пригоди одразу...

До чергової частини Виноградівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць селища Королево ходить якийсь чоловік, тримаючи в руках ніж.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що це 59-річний мешканець смт.Королево. Правоохоронці спитали в чоловіка, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, на що він добровільно, в присутності понятих, видав з кишені куртки ніж у шкіряному чохлі загальною довжиною 260 см. Речовий доказ міліціонери вилучили та направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області для проведення експертизи, - інформує речниця Виноградівського РВ УМВС Оксана Кобзаренко.

Також було встановлено, що даний громадянин вже неодноразово потрапляв в поле зору міліціонерів, був засуджений за крадіжки та грабежі і відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Реклама

Слідчим Виноградівського райвідділу міліції дану подію занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Зловмиснику загрожує до 3-х років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно