Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Закарпаттяобленерго" з 2 лютого припиняє постачання електроенергії на об’єкти ужгородського водоканалу

"Закарпаттяобленерго" з 2 лютого припиняє постачання електроенергії на об’єкти ужгородського водоканалу

"Закарпаттяобленерго" з 2 лютого припиняє постачання електроенергії на об’єкти ужгородського водоканалу
ПАТ «Закарпаттяобленерго» просить громадськість втрутитися в ситуацію навколо КП «Водоканал м. Ужгорода». Відповідне звернення поширила прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго». "Шановні...

ПАТ «Закарпаттяобленерго» просить громадськість втрутитися в ситуацію навколо КП «Водоканал м. Ужгорода». Відповідне звернення поширила прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго».

ВІДЕО ДНЯ

"Шановні ужгородці!

На жаль, ПАТ «Закарпаттяобленерго» не отримало гарантій повних та своєчасних розрахунків за січень 2015 року від КП «Водоканал» м. Ужгорода, а також у зв'язку з відмовою останнього виконати вимогу від 08.01.2015 р. щодо обмеження власного споживання до рівня оплати, ПАТ «Закарпаттяобленерго» вимушене попередити про припинення постачання електричної енергії на об'єкти КП «Водоканал».

Реклама

Відзначимо, що за січень 2015 року КП «Водоканал м. Ужгорода» спожито електроенергії на загальну суму 2,6 млн грн, у той час, коли є непогашений борг за грудень на загальну суму 718 тис. грн. Комунальне підприємство проінформувало ПАТ «Закарпаттяобленерго», що готове оплатити всього 1,6 млн грн, при цьому самостійно обмежувати власне споживання до рівня оплати не збирається.

З огляду на надзвичайний стан в енергетиці України, а також для недопущення віялових відключень у Закарпатській області ПАТ «Закарпаттяобленерго» вимушене попередити КП «Водоканал м. Ужгорода» про відключення підприємства від електропостачання з 2 лютого 2015 року (графік додається).

Реклама

Просимо громаду міста Ужгорода втрутитися в ситуацію та вплинути на КП «Водоканал м. Ужгорода» з метою забезпечення ним повної та своєчасної оплати за спожиту електроенергію для недопущення обмеження водопостачання", – йдеться у повідомленні прес-служби ПАТ «Закарпаттяобленерго».

"Закарпаттяобленерго" з 2 лютого припиняє постачання електроенергії на об’єкти ужгородського водоканалу – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно