Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Найвища новорічна красуня Закарпаття знаходиться в Сваляві

Найвища новорічна красуня Закарпаття знаходиться в Сваляві
У самому центрі міста вже десятиліттями велично ростуть пухнасті ялинки. Тому, вже п’ять років поспіль, на новорічні свята в Сваляві одягають одну з двох колоритних красунь міста. Висота дерева...

У самому центрі міста вже десятиліттями велично ростуть пухнасті ялинки. Тому, вже п’ять років поспіль, на новорічні свята в Сваляві одягають одну з двох колоритних красунь міста. Висота дерева складає близько 28 м. Такою височенною новорічною красунею не може похвалитися жоден із районних центрів області. Та ще й живою, а не зрубаною у лісі, - інформує Свалявська міська рада.

ВІДЕО ДНЯ

Робота по прикрашанню ялинки вже закінчено. Незважаючи на несприятливі погодні умови, працівники Свалявського комунального підприємства вчасно завершили прикрашати новорічне дерево. Під ялинкою влаштовано різдвяний вертеп з Дідом Морозом та новорічними оленями, по всьому місту розвішано новорічні гирлянди. Іграшки, прикраси та освітлення в цьому році використані ті, які вже були закуплені в минулі роки, адже витрачати зайві кошти на прикраси зараз не час.

На Святого Миколая, 19 грудня, ввечері урочисто засяяла святковими вогнями оздоблена сотнями іграшок, ліхтариків, скляних кульок, електричними гирляндами центральна міська ялинка. Безсумнівно, що святкова ялинка стала чудовою візиткою нашого міста і даруватиме гарний настій та новорічну атмосферу не тільки малечі але й всім дорослим.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно