Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві проходив чемпіонат області з боксу

У Мукачеві проходив чемпіонат області з боксу
20 грудня в місті Хуст пройшов турнір з боксу, присвячений Дню Святого Миколая. Організатором турніру виступив тренер відділення боксу Хустської ДЮСШ Микола Ковчар. За перемогу в різних вікових та...

20 грудня в місті Хуст пройшов турнір з боксу, присвячений Дню Святого Миколая. Організатором турніру виступив тренер відділення боксу Хустської ДЮСШ Микола Ковчар.

ВІДЕО ДНЯ

За перемогу в різних вікових та вагових категоріях поборолись 64 учасники, найменшим з них було по 5 років. Участь у змаганнях прийняли команди з Мукачівського, Берегівського, Хустського, Рахівського та Тячівського районів, - повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

Загалом, хлопці показали хороші боксерські якості і, відповідно, завоювали призові місця. За підсумками змагань Дмитро Герчак (2002 р. н.) виборов перемогу та посів перше місце у ваговій категорії до 45 кг; Річард Лобода (2004 р. н.) здобув перемогу та зайняв перше місце у ваговій категорії до 35 кг., а Анатолій Микуляк (2004 р. н) в запеклій боротьбі відіграв нічию у ваговій категорії до 40 кг. Відтак, чемпіонів та призерів було нагороджено грамоти та солодкими подарунками.

Реклама

А в неділю, 21 грудня в Мукачеві відбувся чемпіонат області з боксу серед молоді та дорослих. У змаганнях також прийняли участь 4 спортсмени з Тячівщини – Іван Мельник (1997 р.н.) та Василь Руснак (1996 р.н.) з села Руське Поле, а також Григроаш Мотра (1998 р.н.) та Юрій Кондур (1992 р.н.) із селища Солотвино.

Боксери продемонстрували хороші бойову майстерність та справжній чоловічий характер. А Іван Мельник став чемпіоном області у ваговій категорії до 70 кг. В запеклій боротьбі він зумів нокаутом виграти бій у чинного чемпіона області з м. Хуст, досвідченого боксера який провів 14 поєдинків без поразок.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно