Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вихованці центру "Дорога життя" отримали подарунки від святого Миколая (ФОТО)

Вихованці центру "Дорога життя" отримали подарунки від святого Миколая (ФОТО)

Вихованці центру "Дорога життя" отримали подарунки від святого Миколая (ФОТО)
День Святого Миколая – мабуть, найулюбленіше і найочікуваніше дитяче свято. У цей день діти мріють про щось особливе і, звичайно, сподіваються на подарунки. Для вихованців медико-соціального...

День Святого Миколая – мабуть, найулюбленіше і найочікуваніше дитяче свято. У цей день діти мріють про щось особливе і, звичайно, сподіваються на подарунки. Для вихованців медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя», що знаходиться у м. Ужгород, посланцями від Святого Миколая стали працівники ДФС краю, йдеться у повідомленні відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Малюків і вихователів реабілітаційного закладу привітав начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області Олексій Петріченко.

За його словами, День Святого Миколая дає нам можливість побути чарівниками для дітей. Це свято сповнене очікуванням чудес і радощів від здійснення бажань, а також уособлює добро, щедрість і справедливість. – Ми, дорослі, зобов’язані подарувати святковий настрій дітям, особливо тим, на долю яких випали великі труднощі й випробування. Даруючи тепло та любов наших сердець дітям з фізичними та психологічними вадами, ми отримуємо найбільшу нагороду – щиру усмішку та щасливий відблиск дитячих очей», – відмітив посадовець.

Реклама

Олексій Петріченко побажав малюкам здоров’я, бути щасливими та життєрадісними, а також завжди бути під захистом Святого Миколая Чудотворця. Керівник ГУ ДФС у Закарпатській області також висловив сподівання, що до ініціативи відомства надалі приєднаються не байдужі, які можуть і готові допомагати тим, хто цього потребує.

Радісно зустрівши співробітників ДФС та з вдячністю прийнявши від них подарунки, діти порадували гостей своїми талантами. Святкова концертна програма нікого не залишила байдужим.

Реклама

Зауважимо також, що працівники фіскальної служби області виступили з ініціативою та подарували сім’ям переселенців зі Сходу країни квитки на новорічно-різдвяні вистави до Закарпатського обласного музично-драматичного театру. Переселенці разом зі своїми дітками зможуть відвідати будь-яку виставу, це може бути і «Снігова королева», і «Мауглі», і «Цвіт папороті», і «Велике жабеня», які, починаючи з 2-го і закінчуючи 11-го січня демонструватимуться на сцені Драмтеатру.

Працівники відомства акцентують: коли робиш щасливим когось, стаєш щасливішим сам.

Вихованці центру "Дорога життя" отримали подарунки від святого Миколая (ФОТО) – 01
Реклама
Вихованці центру "Дорога життя" отримали подарунки від святого Миколая (ФОТО) – 02
Вихованці центру "Дорога життя" отримали подарунки від святого Миколая (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно