Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • П’ятеро неповнолітніх мукачівців з битами та кастетом у руках пограбували магазин "Беатріса" (ФОТО)

П’ятеро неповнолітніх мукачівців з битами та кастетом у руках пограбували магазин "Беатріса" (ФОТО)

П’ятеро неповнолітніх мукачівців з битами та кастетом у руках пограбували магазин "Беатріса" (ФОТО)
За вчинення грабежу інспектори патрульної служби міліції «по гарячим слідам» затримали 5-ох неповнолітніх. Під час огляду від юних мукачівців правоохоронці вилучили кастет та дві дерев’яні...

За вчинення грабежу інспектори патрульної служби міліції «по гарячим слідам» затримали 5-ох неповнолітніх. Під час огляду від юних мукачівців правоохоронці вилучили кастет та дві дерев’яні бити.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомлення про грабіж із продуктового магазину по вул.І.Зріні у м.Мукачеві надійшло ввечері, близько 18.30 год. До правоохоронців зателефонувала жінка-продавець, яка повідомила, що троє невідомих молодиків ввірвались до магазину. Один з них тримав ручку вхідних дверей, інші двоє відкрито викрали 2 блоки пива та 4 пачки чіпсів, ще двоє – чатували на вулиці. На місце події одразу направили наряд патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції разом з командиром роти Юрієм Бабинцем, – зазначає Наталія Машіко, речниця Мукачівського МВ УМВС.

На місці події жінка розповіла, що свідком грабежу був сусід, який ще з одним перехожим намагався наздогнати грабіжників. Коли чоловіки підійшли до хлопців, які на зупинці вже розпивали пиво, то один з них кастетом, інший битою побили мукачівців. Після чого всі п’ятеро втекли.

Реклама

Наряд патрульної служби об’їжджаючи мікрорайон у пошуках зловмисників, по вул.Т.Ромжі помітили юнаків, які тримали в руках пляшки з-під пива. Коли правоохоронці наблизились до них, юнаки все повикидали і почали тікати. На місці патрульним вдалось затримати двох, які спочатку відмовлялись видати спільників, однак пізніше все розповіли.

Всі хлопці проживають у одному мікрорайоні м.Мукачева – «Паланку», практично всі є студентами професійно-технічних училищ, віком 15-17 років. Троє з них виховуються у цілком забезпечених сім`ях. Що змусило юнаків йти на такий протизаконний вчинок, з`ясує слідство.

Реклама

Наразі відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Тривають досудові перевірки.

П’ятеро неповнолітніх мукачівців з битами та кастетом у руках пограбували магазин "Беатріса" (ФОТО) – 01
П’ятеро неповнолітніх мукачівців з битами та кастетом у руках пограбували магазин "Беатріса" (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно