Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Стосовно інспектора, який не побачив величезну заборгованість по заробітній платі, відкрили кримінальну справу

Стосовно інспектора, який не побачив величезну заборгованість по заробітній платі, відкрили кримінальну справу

Стосовно інспектора, який не побачив величезну заборгованість по заробітній платі, відкрили кримінальну справу
Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, відносно інспектора територіальної державної інспекції з питань праці у Закарпатській області, який умисно вніс недостовірні відомості в...

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, відносно інспектора територіальної державної інспекції з питань праці у Закарпатській області, який умисно вніс недостовірні відомості в акт перевірки інспекції праці про відсутність заборгованості з виплати заробітної плати на АТП «Бобовище». Насаправді ж, працівники даного підприємства недоотримали 221 тис. грн. заробітної плати.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією прокурора Мукачівського району Олега Опішняка: «Процесуальне керівництво у провадженні здійснюється прокуратурою Мукачівського району та взято на особливий контроль», – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Встановлено цей факт було в результаті перевірки, проведеної прокуратурою Мукачівського району у порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів з питань дотримання вимог законодавства про оплату праці агропромислово-торговим підприємством «Бобовище».

Реклама

Мукачівським МВ (з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського району) УМВС в Закарпатській області 12 грудня внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо незаконних дій.

Зокрема, як зазначив прокурор, під час перевірки було встановлено, що головним державним інспектором територіальної державної інспекції з питань праці у Закарпатській області на АТП «Бобовище» було проведено перевірку додержання законодавства про працю та загальнообов’язкове державне соціальне страхування за результатами якої він умисно вніс недостовірні відомості в акт перевірки інспекції праці щодо відсутності заборгованості з виплати заробітної плати на даному підприємстві, внаслідок чого працівникам АТП «Бобовище» спричинено істотну шкоду, яка полягає у невиплаті їм заборгованої заробітної плати в розмірі 221 тис.грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно