Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Агресивному мукачівцю загрожує п’ять-вісім років позбавлення волі за побиття 50-річного чоловіка

Агресивному мукачівцю загрожує п’ять-вісім років позбавлення волі за побиття 50-річного чоловіка

Агресивному мукачівцю загрожує п’ять-вісім років позбавлення волі за побиття 50-річного чоловіка
До Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них за наданням медичної допомоги звернувся 50-річний житель районного центру, з діагнозом: черепно-мозкова...

До Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них за наданням медичної допомоги звернувся 50-річний житель районного центру, з діагнозом: черепно-мозкова травма, забій головного мозку, перелом основи черепа тощо. Зі слів потерпілого, тілесні ушкодження йому спричинив невідомий молодик.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік розповів правоохоронцям, що агресивного молодика бачив вперше, тому крім його прикмет нічого більше повідомити працівникам міліції не зміг, - розповіла речниця Мукачівського МВ УМВС Євгенія Красилинець.

Незважаючи на такі скупі дані, завдяки проведенню негласних слідчих дій, працівникам Мукачівського міськвідділу міліції все-таки вдалось встановити його особу та місце проживання.

Реклама

Зловмисником виявився молодий чоловік, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності. Свою безпричинну агресію він так і не зміг пояснити правоохоронцям. Тепер за побиття ні в чому невинного чоловіка на нього чекає вже нова кримінальна відповідальність.

Тілесні ушкодження, які отримав потерпілий, судмедексперти кваліфікували як тяжкі. Зважаючи на це, у діях нападника вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція даної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Наразі триває досудове розсслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно