Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Ключарках міліція зловила велосипедного крадія

У Ключарках міліція зловила велосипедного крадія
До правоохоронця із заявою про крадіжку звернулися одразу двоє жителів с.Ключарок. Жінки розповіли, що в них вкрали велосипеди, які знаходилися у гаражі. Дільничний інспектор міліції Володимир...

До правоохоронця із заявою про крадіжку звернулися одразу двоє жителів с.Ключарок. Жінки розповіли, що в них вкрали велосипеди, які знаходилися у гаражі. Дільничний інспектор міліції Володимир Магоч, добре знаючи жителів обслуговуючої ним території, відразу почав проводити заходи для розкриття крадіжок.

ВІДЕО ДНЯ

В ході досудового розслідування з’ясувалося, що 21-річний чоловік, якого запідозрили потерпілі мав хист до злодійства, адже має декілька судимостей. Під час розмови з дільничним інспектором міліції підозрюваний таки зізнався у скоєному. Чоловік розповів, що опівночі зайшов до дворогосподарства своїх родичок та без перешкод виніс велосипеди, – інформує речниця Мукачівського МВ УМВС Євгенія Красилинець.

Чоловік, на рахунку якого декілька судимостей, жалкує про свій вчинок. У своє виправдання він розповів, що до цього його підштовхнула матеріальна безвихідь. Він ніде не працює. Але які б не були обставини, що спонукали чоловіка до злочину, факт залишається фактом, і за скоєне доведеться вкотре відповідати.

Реклама

Наразі слідчий розпочав кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).Караються такі дії позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно