Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські правоохоронці вивчали проблему насильства в сім’ї

Мукачівські правоохоронці вивчали проблему насильства в сім’ї
У рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» мукачівські дільничні та правоохоронці кримінальної міліції у справах дітей провели ряд заходів щодо виявлення і припинення фактів...

У рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» мукачівські дільничні та правоохоронці кримінальної міліції у справах дітей провели ряд заходів щодо виявлення і припинення фактів насилля у сім`ях. Так, у с.Н.Давидково Мукачівського району відбулось виїзне засідання за участі дільничних інспекторів міліції з вирішення проблемних соціальних питань.

ВІДЕО ДНЯ

В міліції заходи щодо запобігання насильству в сім’ї здійснює служба дільничних інспекторів. Практично щодня до цієї служби надходять заяви чи повідомлення про насилля. Найчастіше, які розповідають дільничні, від такого виду утиску страждають жінки, хоча трапляються й випадки, коли від фізичного насилля потерпають старенькі батьки, рідше чоловіки.

Відтак на виїзному засіданні було розглянуто проблеми ряду сімей села, де вчиняється насильство. На засіданні, зокрема розглядали поведінку громадянина щодо своєї колишньої дружини, вивчали проблеми 6 неблагополучних багатодітних сімей тощо, - розповіла речниця Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко.

Реклама

З метою протидії всім формам насильства, які виникають у результаті протиправного вирішення тривалих сімейних конфліктів між правопорушником і потерпілим дільничними Мукачівського міського відділу з початку акції відпрацьовано всіх осіб, які перебувають на профілактичному обліку, як особи, що вчиняють насильство в сім’ї. Частину з них вкотре притягнуто до адмінвідповідальності, винесено захисні приписи та офіційні попередження.

Підставою для вжиття заходів, - розповідає старший дільничний інспектор Володимир Магоч, - вважається відповідна заява. За результатами перевірки заяви (повідомлення) особі, що вчинила насильство в сім’ї, виноситься офіційне попередження про неприпустимість вчинення насильства в сім’ї і така особа ставиться на профілактичний облік.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно