Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відома співачка співала у Берегові сто хвилин для ста людей

Відома співачка співала у Берегові сто хвилин для ста людей
Вже багато років поспіль напередодні Різдва відома співачка Ольга Берегсасі дає благодійний концерт у Будапешті. Доброчинна акція «Сто хвилин для ста людей» спрямована на допомогу нужденним...

Вже багато років поспіль напередодні Різдва відома співачка Ольга Берегсасі дає благодійний концерт у Будапешті. Доброчинна акція «Сто хвилин для ста людей» спрямована на допомогу нужденним берегівчанам. Цьогоріч артистка дала свій 11-й концерт 7 грудня.

ВІДЕО ДНЯ

Отож, сьогодні співачка запросила сто містян у Берегівську школу мистецтв. На відкритті вітальними словами виступили директор школи мистецтв Степан Бобаль, керуюча виконкомом Берегівської міської ради Вероніка Бендик і директор музею Берегівщини Янош Шепа. І кожен з них особливо відзначив багаторічну працю, патріотизм співачки, її турботу і прагнення допомогти і хоч трішки покращити життя соціально незабезпечених берегівчан.

А далі у концертному залі з’явилася і очікувана артистка. І попри те, що пані Ользі було важко співати через застуду, вона все ж подарувала присутнім свої пісні.

Реклама

На завершення запрошені отримали грошову допомогу, вітаміни для зміцнення імунітету і цукерки. Пані Ольга передала матеріальну допомогу і для будинку пристарілих та майбутнього будинку для матерів-одиночок, яку вручила керуючому Діаконічного відділу Управління Закарпатської реформатської церкви Бейлі Нодю. Співачка передала кошти і Яношу Шепі на розвиток музею Берегівщини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно