Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В’ячеслав Грозний: “Я пишаюся своїм колективом”

В’ячеслав Грозний: “Я пишаюся своїм колективом”
Сезон 2014-15 Української Прем'єр-Ліги суттєво відрізняється від попереднього: через політичну нестабільність та війну п'ять команд змушені грати на чужих стадіонах, загальна ж кількість команд...

Сезон 2014-15 Української Прем'єр-Ліги суттєво відрізняється від попереднього: через політичну нестабільність та війну п'ять команд змушені грати на чужих стадіонах, загальна ж кількість команд зменшилась до 14, різко впала відвідуваність вітчизняних арен. Така ситуація торкнулася і ФК “Говерла”. Про життя команди та вплив подій на стан її справ після завершення першої частини чемпіонату країни кореспондент газети “Панорама” поговорив з головним тренером команди В'ячеславом Грозним.

ВІДЕО ДНЯ

– В'ячеславе Вікторовичу, на вашу думку, як провела команда перший футбольний семестр?

– Я пишаюся своїм колективом, адже незважаючи на негативні обставини, що склались у команді, гравці гідно захищали честь клубу та закарпатського краю. І просто хочу подякувати хлопцям за те, що вони виходили на тренування та матчі, оскільки і фінансова ситуація всередині клубу, і політична ситуація в країні, і проблеми в чемпіонаті накладають відбиток як на футболістів, так і на весь штаб клубу. Так, я вже зазначав, що в клубі є фінансові проблеми. Утім, як запевнив власник Нестор Шуфрич, усі заборгованості будуть виплачені.

Реклама

Повний текст інтерв’ю з головним тренером ужгородської «Говерли» В’ячеславом Грозним, у якому він розмірковує про роль у команді орендованих гравців, майбутнє і перспективи закарпатського футболу, всебічну допомогу команді тощо, читайте у газеті «Панорама» від 13 грудня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно