Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яний закарпатець з поїзда потрапив до лікарні

П’яний закарпатець з поїзда потрапив до лікарні
Розпиваючи спиртні напої в поїздах особи спричиняють незручності іншим пасажирам. Також перебравши зайвого особи, можуть не контролювати своїми діями та спричиняти конфліктні ситуації. Так пасажир...

Розпиваючи спиртні напої в поїздах особи спричиняють незручності іншим пасажирам. Також перебравши зайвого особи, можуть не контролювати своїми діями та спричиняти конфліктні ситуації.

ВІДЕО ДНЯ

Так пасажир поїзда №14 сполученням «Ужгород - Київ» вчинив сварку з пасажирами та членами проїзної бригади. Чоловік перебравши спиртних напоїв почав сваритися та висловлюватись нецензурно в сторону проїжджаючих пасажирів. Поїздна бригада намагалась розібратись з конфліктом. Як пояснив начальник пасажирського поїзду чоловік був з відчутним запахом алкоголю та грубо висловлювався у вагоні. Том вони викликали на допомогу правоохоронців, йдеться у повідомленні підрозділу зв'язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Правоохоронці доставили дебошира у Свалявську районну лікарню для встановлення ступеня сп’яніння. Проведеним освідченням встановлено, що 43-річний мешканець Закарпатської області знаходиться у середній степені сп’яніння. Даному громадянину у подальшому проїзді було відмовлено.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно