Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

20-річного мукачівця затримали за його захоплення (ФОТО)

20-річного мукачівця затримали за його захоплення (ФОТО)
Працівники карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції під час санкціонованого обшуку у помешканні 20-річного раніше судимого мукачівця, виявили пристрій для вживання наркотиків та...

Працівники карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції під час санкціонованого обшуку у помешканні 20-річного раніше судимого мукачівця, виявили пристрій для вживання наркотиків та насіння, ймовірно коноплі.

ВІДЕО ДНЯ

20-річний мешканець Мукачева вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Ще зі шкільної парти, розповідають оперативники карного розшуку, хлопець брався за «темні справи». Тоді його пагубне захоплення і тягу до чужого прикривали батьки, які працювали вчителями, а хлопець у сім`ї ріс одинаком, - розповіла речниця Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко.

Минулого року мукачівцю, який ніде не продовжив навчання після школи, а займався виключно спортом, було доведено кілька епізодів грабежів золотих ланцюжків. Тоді юнак роз`їжджаючи на велосипеді містом, зривав з жінок та дівчат ланцюжки з дорогоцінного металу. За це хлопцеві довелось сісти на лаву підсудних.

Реклама

Сьогодні у слідчому відділі Мукачівського міськвідділу міліції розслідуються ще два факти шахрайств, які скоїв мукачівець. На цей раз, спритник виманив під приводом покористуватися два ноутбуки, які одразу ж перепродав. У обох випадках потерпілі – неповнолітні.

Окрім того, хлопець, який вже добре ознайомлений з тонкощами законодавства, використовував всілякі методи, проте добровільно приходити до слідчого чи іншого працівника міліції, які розслідували кримінальні провадження, категорично відмовлявся.

Реклама

Днями, на підставі ухвали Мукачівського міськрайонного суду, правоохоронці карного розшуку Сергій Міклош та Олександр Куриця, мали намір за його добровільної згоди провести обшук у помешканні мукачівця. Близько тижня юнак переховувався, коли працівники міліції вийшли на нього, він посеред вулиці влаштував справжній спектакль, звинувачуючи правоохоронців і кличучи на допомогу. Буцімто, останні чинять безчинство, затримуючи раніше судимого і підозрюваного у кримінальних справах, молодика.

Відтак, окрім так званого «бульбулятора» із залишками наркотичної речовини та насіння коноплі, яке вилучили правоохоронці із квартири мукачівця, перевіряється інформація щодо вирощування коноплі та збуту наркотичних речовин. За даним фактом триває перевірка.

20-річного мукачівця затримали за його захоплення (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно