Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Міліціонери Мукачева моніторять інтернет на факт порнографії та торгівлі дітьми

Міліціонери Мукачева моніторять інтернет на факт порнографії та торгівлі дітьми

Міліціонери Мукачева моніторять інтернет на факт порнографії та торгівлі дітьми
Торгівля дітьми, дитяча проституція та порнографія нерозривно пов’язані між собою. На жаль, але сьогодні у нашій країні як і в багатьох інших державах ця проблема існує. В рамках проведення...

Торгівля дітьми, дитяча проституція та порнографія нерозривно пов’язані між собою. На жаль, але сьогодні у нашій країні як і в багатьох інших державах ця проблема існує. В рамках проведення загальнодержавної операції «Павутина» працівники міліції виявлятимуть і фіксуватимуть факти, пов’язані з дитячою порнографією.

ВІДЕО ДНЯ

Метою операції «Павутина» є попередження та виявлення злочинів і правопорушень у сфері обігу продукції еротичного, порнографічного характеру, у тому числі дитячої порнографії, а також протидії організованій злочинності, виявлення та документування членів злочинних груп та окремих осіб, причетних до виготовлення та розповсюдження забороненої продукції, – зазначає речниця Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко.

У рамках проведення таких заходів правоохоронні органи забезпечують моніторинг відкритих телекомунікаційних мереж з метою очищення інформаційної системи Інтернет від ресурсів, через які здійснюється розповсюдження порнографічних матеріалів.

Реклама

Міліція нагадує: за порушення законодавства у цій сфері передбачена відповідальність відповідно до статті 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Санкції цієї статті передбачають відповідальність від штрафу аж до дванадцяти років позбавлення волі.

Прохання до всіх небайдужих громадян, якщо вам відома будь-яка інформація, щодо розповсюдження матеріалів порнографічного характеру, негайно повідомити до Мукачівського міського відділу міліції за адресою: м.Мукачево, вул.Я.Мудрого, 8 або за телефонами 2-23-33 або “102”.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно