Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві люди перелякалися озброєними чоловіками

У Мукачеві люди перелякалися озброєними чоловіками
У Мукачівський міськвідділ зателефонував невідомий і розповів, що на одній з автозаправних станцій міста знаходиться автомобіль зі словацькими номерними знаками, а в ньому знаходяться двоє озброєних...

У Мукачівський міськвідділ зателефонував невідомий і розповів, що на одній з автозаправних станцій міста знаходиться автомобіль зі словацькими номерними знаками, а в ньому знаходяться двоє озброєних підозрілих чоловіків.

ВІДЕО ДНЯ

На вказане місце негайно виїхала слідчо-оперативна група міліції, яка справді виявила там описану невідомим іномарку. Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили у багажнику два мисливські карабіни. Чоловіки, які перебували в машині, жителі Тячівщини, показали стражам порядку усі необхідні документи, що надають їм дозвіл на придбання і зберігання такої зброї, – пишуть "Відомості міліції".

За їхніми словами, «стволи» вони перед цим тільки-но придбали в одному з мисливських магазинів Ужгорода, оскільки мають також дозвіл займатися мисливством. Підозрюваних відпустили, попередивши, що зброя повинна зберігатися відповідно до вимог чинного законодавства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно