Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські орієнтувальники підкорюють словацькі вершини

Мукачівські орієнтувальники підкорюють словацькі вершини
Найрізноманітніші туристичні маршрути Закарпаттям освоюють під час канікул та й просто у вихідні вихованці мукачівського клубу «Товариш». Учасниками численних багатокілометрових походів рідним краєм...

Найрізноманітніші туристичні маршрути Закарпаттям освоюють під час канікул та й просто у вихідні вихованці мукачівського клубу «Товариш». Учасниками численних багатокілометрових походів рідним краєм були сотні школярів, наймолодшим з яких лише 7 років. Неодноразово у гори разом з учнями піднімалися й їхні батьки.

ВІДЕО ДНЯ

За будь-якої погоди не припиняють тренування й прихильники спортивного орієнтування.

У жовтні команда клубу взяла участь у представницьких змаганнях в угорській Ніредьгазі, в листопаді – отримала запрошення на міжрегіональний турнір «Veľká cena TIKO športu 2014», що проходив поблизу словацького Зволена. Останні змагання цікаві були тим, що на них визначався склад збірної команди Словаччини на участь у світовому чемпіонаті серед школярів, що проходитиме навесні в Туреччині.

Реклама

На змаганнях у Зволені відмінні результати показали десятикласник ЗОШ №1 Артур Сватко та гімназисти Ніна, Катерина і Владислав Цепурдеї (відповідно п’яте, перше, друге та перше місця у своїх вікових категоріях).

«Врожайним» для вихованців мукачівських тренерів Ніни Расчупкіної та Олександра Цепурдея став й останній вікенд в Ужгороді, де проходив чемпіонат Закарпаття. Чемпіонами у своїх вікових категоріях стали 6 їхніх вихованців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно