Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді пройшов другий етап конкурсу "Юні дарування-2014"

В Ужгороді пройшов другий етап конкурсу "Юні дарування-2014"
Конкурс «Юні дарування -2014» відкриває нові юні таланти, які в майбутньому обов'язково поповнять ряди української зіркової еліти. Глядачі високо оцінили здібності юних конкурсантів, які співали,...

Конкурс «Юні дарування -2014» відкриває нові юні таланти, які в майбутньому обов'язково поповнять ряди української зіркової еліти.

ВІДЕО ДНЯ

Глядачі високо оцінили здібності юних конкурсантів, які співали, читали вірші та гуморески. Всім присутнім учасники подарували гарний настрій та чарівні, незабутні посмішки на обличчях, – зазначається у повідомленні пресс-служби відділу ДПтС України в Закарпатській області.

Були на святі і спеціальні гості це учасник проекту «Голос діти» Віктор Папп, танцювальний колектив «Зефірчик», а також відомий гурт «Так і так»

Реклама

Кожна дитина – це наше майбутнє, і ми маємо розвивати таланти дітей незалежно від рівня їхніх можливостей. Нині серед пріоритетних завдань Президента України та Уряду – створення найкращих умов для розвитку дітей і задоволення їхніх потреб заради формування мудрого, успішного, здорового суспільства, зазначив начальник Михайло Соханич.

Саме дійство проходило за підтримки профспілки працівників Державної пенітенціарної служби області переможці були нагороджені дипломами, цінними подарунками, а також для всіх учасників був накритий святковий солодкий стіл.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно