Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Працівники ДСО щодоби здійснюють більше 100 виїздів на спрацювання охоронної сигналізації

Працівники ДСО щодоби здійснюють більше 100 виїздів на спрацювання охоронної сигналізації

Працівники ДСО щодоби здійснюють більше 100 виїздів на спрацювання охоронної сигналізації
Вже не один рік працівники Державної служби охорони перебувають на варті безпеки. З роками багато чого змінювалось: нові закони, нові правила, але, на жаль, незмінними завжди залишаються ті, хто хоче...

Вже не один рік працівники Державної служби охорони перебувають на варті безпеки. З роками багато чого змінювалось: нові закони, нові правила, але, на жаль, незмінними завжди залишаються ті, хто хоче ці закони та правила порушити. Саме для того, щоб завадити діям зловмисників, міліціонери охорони цілодобово готові надати допомогу усім, хто її потребує.

ВІДЕО ДНЯ

Начальник Державної служби охорони Андрій Литовченко вкотре наголосив підлеглим на дотриманні правил особистої безпеки під час виконання службових завдань. Тим паче, що іде тенденція до зростання злочинності. На сьогодні працівники Державної служби охорони щодоби здійснюють більше 100 виїздів на спрацювання охоронної сигналізації, що на порядок більше, ніж в той же період минулого року, – інформує УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

– На жаль, тяжкі часи в країні наклали свій відбиток на оперативну обстановку в області. Спостерігається тенденція до зростання квартирних крадіжок та крадіжок загалом, – констатує начальник УДСО в Закарпатській області.

Реклама

Тільки протягом поточного місяця нарядами ДСО в Закарпатській області вдалось впіймати на «гарячому» двох любителів «дармівщини», а також вгамувати та доставити у відділок міліції хуліганів, які порушували громадський порядок. Окрім того, наряди працюють в системі єдиної дислокації з УМВС в Закарпатській області й здійснюють виїзди за інформацією, що надходить по спецлінії «102».

– Охоронці дбають про безпеку громадян, й не повинні забувати про власну безпеку, – наголосив начальник УДСО на черговій нараді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно