Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Селяни Закарпаття забезпечують себе власними продуктами

Селяни Закарпаття забезпечують себе власними продуктами
Як повідомляє Головне управління статистики у Закарпатській області, у забезпеченні сільського населення продуктами харчування значну роль відіграють особисті підсобні господарства. У них вироблено...

Як повідомляє Головне управління статистики у Закарпатській області, у забезпеченні сільського населення продуктами харчування значну роль відіграють особисті підсобні господарства. У них вироблено 77,7% спожитої в домогосподарствах картоплі, 41,5% - фруктів, ягід, горіхів, винограду, 36,6% - овочів і баштанних, 33,0% - яєць, 29,1% - молока, молокопродуктів та масла та 27,5% - м’яса, м’ясопродуктів та сала.

ВІДЕО ДНЯ

За словами заступника начальника управління обстежень домогоспо­дарств-начальник відділу обстежень Ганни Лучківської, середньомісячні еквівалентні сукупні ресурси одного сільського жителя досягли 1840,76 грн. та були на 5,4% нижчими, ніж ресурси міських жителів, з них 46,2% становили надходження від зайнятості, 23,6% – пенсії, стипендії та соціальні допомоги та 16,5% – доходи від особистого підсобного господарства, які включають доходи від продажу сільськогосподарської продукції та вартість спожитої продукції, отриманої з особистого підсобного господарства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно