Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Хет-трик Андрія Ярмоленка допоміг українській збірній здолати Люксембург (ВІДЕО)

Хет-трик Андрія Ярмоленка допоміг українській збірній здолати Люксембург (ВІДЕО)

Хет-трик Андрія Ярмоленка допоміг українській збірній здолати Люксембург (ВІДЕО)
Такі команди, як Сан-Марино, Фарерські острови, Гібралтар чи Ліхтештейн, здаються легкою прогулянкою для багатьох збірних. Для наших футболістів та уболівальників таке ставлення до подібного...

Такі команди, як Сан-Марино, Фарерські острови, Гібралтар чи Ліхтештейн, здаються легкою прогулянкою для багатьох збірних. Для наших футболістів та уболівальників таке ставлення до подібного суперника аж ніяк не особливе. Та люксембуржці показали підопічним Михайла Фоменка, що вони не є хлопчиками, які дарують усім по три залікові пункти.

ВІДЕО ДНЯ

Перша сорокап'ятихвилинка - яскраве цьому підтвердження. Так, на 13 хвилині стрімка контратака господарів завершилася прострілом Бенсі праворуч, але під удар Тюрпеля кинувся Хачеріді і Пятову вдалося зафіксувати м'яч на лінії воріт. Також запам'ятався і вихід Тюрпеля віч-на-віч з голкіпером українців - останній переміг у цій дуелі.

Та наші хлопці частіше почали наносити удари у ворота Жубера. Так, на 32 хвилині В'ячеслав Шевчук з лівої ноги відмінно пробив і заставив попрацювати воротаря господарів поля.

Реклама

Мабуть, такий момент надихнув Андрія Ярмоленка і нападник завівся. На 34 хвилині лідер київського "Динамо" скористався метушнею у штрафному майданчику і відкрив рахунок у зустрічі. Під кінець стартового тайму він міг відзначитись другим голом. Та замість удару Андрій виконав передачу. Утім, все-таки динамівець вдруге відзначився, влучивши у дальній кут воріт Жубера - 0:2. А за три хвилини футболіст за схожим сценарієм подарував і третій м'яч.

Ці м'ячі і принесли три очки у копілку національної збірної.

Реклама

Люксембург - Україна 0:3

Голи: Ярмоленко, 33, 53, 56Люксембург: Жубер, Шано, Єніш, Шнелль, Янс, Жерсон, К. Мартінс (Да Мота, 53), Мутш, Холтер, Бенсі (Йоахім, 63), Тюрпель (Девіль, 76)Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Тимощук, Сидорчук, Ярмоленко, Олійник (Ковальчук, 85), Коноплянка (Морозюк, 76), Зозуля (Будківський, 72)Попередження: Мартінс — Сидорчук, Хачеріді

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно