Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Залишивши всього на 5 хвилин без нагляду велосипед, мукачівський школяр більше його не знайшов

Залишивши всього на 5 хвилин без нагляду велосипед, мукачівський школяр більше його не знайшов

Залишивши всього на 5 хвилин без нагляду велосипед, мукачівський школяр більше його не знайшов
Про зникнення велосипеду марки «Dragstar» звернувся 47-річний мешканець Мукачева, який повідомив, що його 14-літній син залишив без нагляду на вулиці Я. Мудрого велосипед біля будинку дідуся....

Про зникнення велосипеду марки «Dragstar» звернувся 47-річний мешканець Мукачева, який повідомив, що його 14-літній син залишив без нагляду на вулиці Я. Мудрого велосипед біля будинку дідуся. Відлучившись менше, ніж на 5 хвилин, хлопець вже й сліду велосипеду не побачив.

ВІДЕО ДНЯ

Оперативники карного розшуку того ж дня вийшли на слід зловмисника.Ним виявився 18-річний мукачівець, який спокусився на недешевий велосипед. Як повідомив оперативник Мукачівського міськвідділу міліції Олександр Куриця, хлопець раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Однак привернув увагу працівників міліції тим, що того ж дня намагався перепродати крадену річ, – зазначає Наталія Машіко, речниця Мукачівського МВ УМВС.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Наразі велосипед як речовий доказ вилучений. А молодий юнак перевіряється на причетність до вчинення аналогічних правопорушень.

Реклама

З кожним роком кількість велосипедистів на дорогах росте, так само, як і зростає кількість крадіжок велосипедів. Це й не дивно, адже велосипед значно легше вкрасти, ніж, скажімо, мобільний телефон чи автомобіль.

Популярністю у велокрадіїв користуються найрізноманітніші велосипеди: і хороші брендові моделі, і підліткові велосипеди, і звичайні недорогі вітчизняного виробництва. Тож, перед тим як купити велосипед чи залишити його без нагляду хоча б на хвилину, правоохоронці радять подбати про захист від крадіїв.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно