Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Молодіжки "Карпат" і "Говерли" зійшлись у надпринциповому протистоянні

Молодіжки "Карпат" і "Говерли" зійшлись у надпринциповому протистоянні

Молодіжки "Карпат" і "Говерли" зійшлись у надпринциповому протистоянні
Юніори «Карпат» ще в попередньому турі гарантували собі участь у фінальному турнірі змагань навесні. Натомість їхні однолітки з ужгородської «Говерли» проводять невдалий сезон і, мабуть, цієї осені з...

Юніори «Карпат» ще в попередньому турі гарантували собі участь у фінальному турнірі змагань навесні. Натомість їхні однолітки з ужгородської «Говерли» проводять невдалий сезон і, мабуть, цієї осені з останнього місця в групі не виберуться. До Рави-Руської закарпатці усе ж їхали не так з бажанням покращити своє турнірне становище, як з метою не програти «Карпатам», як це було у шістьох останніх матчах.

ВІДЕО ДНЯ

Зважаючи на лідерство у групі, Андрій Тлумак дав можливість проявити себе цілій групі виконавців, у яких не було багато ігрової практики, зокрема, Даниліву, Буську, Якиміву, Гладкому та Захарківу. Однак на ігровий малюнок відсутність лідерів команди - Богача, Карпенка, Шведа і Намуйлика не вплинув. «Зелено-білі» одразу показали хто господар на полі і почали методично розхитувати оборону суперника. Усього 15 хвилин знадобилося «Карпатам» аби повести в рахунку - Гуцуляк продерся правим флангом і віддав точну та зручну передачу під удар опорнику Лебедю. Роман зробив усе правильно - підставив ногу і закотив круглого до сітки, - хвітує прес-служба ФК "Карпати".

Невдовзі вже сам Гуцуляк міг забивати, але отримавши класну довгу передачу від Олійника, Олексій трішки схибив. Проте другий гол «леви» до перерви таки забили. Один з гравців «Говерли» грубо обрізався в центрі поля, після чого Захарків, помітивши ривок Саутіна, викотив останньому м’яча на хід - залишилося лише обіграти воротаря і пробити у порожні ворота. З цим Дмитро впорався без особливих проблем - 2:0.

Реклама

Не створивши нічого особливого біля воріт Даниліва у першому таймі, вже на початку другої половини гри закарпатці сквитали один гол. Після порушення правил у карній зоні, арбітр призначив пенальті, а Гей його реалізував. Забитий гол надихнув гостей і на полі стало спекотно. Зокрема, саме гості заволоділи ініціативою і кілька разів змушували Даниліва доводити, що він не даремно отримав право захищати ворота – у цьому сезоні Віталій провів на полі у сумі всього 16 хвилин.

Зрештою, захопившись спробами зрівняти рахунок, «Говерла» трішки забула про оборону власних воріт, чим карпатівці і скористалися. Після швидкої контратаки, Ігор Карпенко, який вийшов на заміну по перерві, потужним ударом пробив кіпера, вдало обравши позицію. Таким чином Карпенко забив уже свій 9 м’яч в 11 матчах – найкращий показник в юніорському чемпіонаті.

Реклама

Самі ж «Карпати» могли збільшувати рахунок, зокрема, Богач та Швед не використали прекрасні можливості для того, щоб довести справу до розгрому, але не склалося. Та й без того «зелено-білі» добилися вже дев’ятої поспіль перемоги і продовжують одноосібно очолювати групу з найкращими показниками. Тепер, перед зимовою перервою, «левам» залишилося зіграти останню гру – в Моршині, проти тамтешньої «Скали».

«Карпати» U-19 - «Говерла» U-19 3:1«Карпати» U-19: Данилів, Бусько, Виздрик, Олійник, Кравець (Вербний, 46), Якимів (Намуйлик, 59), Лебедь, Гладкий (Богач, 66), Гуцуляк (Полюганич, 46), Саутін (Швед, 46), Захарків (Карпенко, 59).«Говерла» U-19: Пахомов, Махнєв, Ганич, Беца, Трачук, Гей, Тома, Сегедій, Павлич, Тищук (Коваль, 40), В. Варваринець (Рацин, 80).Запасні: Цвєтков, І. Варваринець, Кузьмин, Шольц.Голи: Лебедь, 15, Саутін, 37, Карпенко, 73 - Гей, 49 (пен.).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно