Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Учні Мукачівської ЗОШ №20 завітали на екскурсію у міліцію

Учні Мукачівської ЗОШ №20 завітали на екскурсію у міліцію
У м.Мукачеві учні загальноосвітньої школи №20 відвідали правоохоронний орган - міський відділ міліції. Школярі 6-7 класів з класними керівниками дізнались про всі підрозділи відділу, приміряли засоби...

У м.Мукачеві учні загальноосвітньої школи №20 відвідали правоохоронний орган - міський відділ міліції. Школярі 6-7 класів з класними керівниками дізнались про всі підрозділи відділу, приміряли засоби захисту і запевнили, що хочуть повернутись до міліції, але через кілька років і в погонах.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповідає речниця Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко, розпочалася екскурсія з основної частини підрозділу – чергової частини. Тут дітей цікавило все: куди потрапляє дзвінок, якщо дзвонити на «102», як і де збираються правоохоронці, котрі виїжджають на виклик, що зображено на моніторах, виведених у чергову частину та ін.

Про права і обов’язки дітей, під час зустрічі з школярами, розповіла оперуповноважена кримінальної відповідальності у справах дітей Марина Ільтьо. Та найбільше враження на дітей справи спецзасоби та зброя, якою користуються правоохоронці. Начальник сектору кадрового забезпечення Олег Данько з інспектором Сергієм Якименко розповіли гостям міськвідділу чим і як користуються правоохоронці під час несення служби. Бажаючих приміряти на себе бронежилет, каску і автомат було багато.

Реклама

Екскурсія справила на дітлахів лише найкращі враження. Але найголовніше те, що школярі зрозуміли: міліція - це в першу чергу надійний охоронець, котрий при виникненні небезпеки завжди готовий захистити від злочинних проявів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно